Menu

Even voorstellen

Vooraanzicht De BloemensjopDe Bloemensjop is een bloemenspeciaalzaak, opgericht in 1971 in Winkelcentrum Woensel te Eindhoven. In 1994 is de Bloemensjop overgenomen door de gebroeders Henk en Dick Bragt, de huidige eigenaren. Henk Bragt is verantwoordelijk voor De Bloemensjop en Dick Bragt draagt zorg voor Bloemenboetiek D. Bragt te 's-Hertogenbosch.

Bij ons kunt u terecht voor een mooi boeket voor elke gelegenheid. Maar ook voor kamer- en tuinplanten, rouwbloemwerk en bloemstukken bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij denken graag met u mee vanuit vakkundig oogpunt, om tot het gewenste resultaat te komen, zodat u tevreden onze winkel verlaat. Een groot assortiment bloemen biedt een ruime mogelijkheid om zelf een op maat gemaakt, samengesteld boeket te maken. Dit in combinatie met een ruime verscheidenheid aan binnen- en buitenplanten maken een bezoek aan onze winkel zeker de moeite waard.

Uiteraard kunt u ook bloemen thuis laten bezorgen, door een boeket uit te zoeken of samen te stellen in onze winkel of een boeket online te bestellen in onze websjop.

De Bloemensjop is ook te volgen op Facebook
Speciaal voor de fans van onze Facebookpagina zijn er regelmatig aanbiedingen en houden we leuke win-acties.
Benieuwd geworden? Bezoek dan snel onze Facebookpagina en 'vind ons leuk'.